Åk och se Formel 1 i Barcelona

Formel 1 har varit en stor sport under en lång tid. Där hittar du snabba bilar som låter mycket, som körs av de bästa förarna i världen. Det är även Formel 1 som drar in mest pengar och intresse inom racing.

Om du gillar att titta på Formel 1 varje gång det är ett race och följer det regelbundet ska du fundera över om du inte bör åka och titta på en tävling på plats. Det finns gott om tävlingar i Europa varje år. Gillar du varmt väder och fina städer ska du passa på att åka till Barcelona när Formel 1 går av stapeln där.

Inte nog med att du får se Formel 1, du kan även passa på att ta en lite längre semester och uppleva Barcelona. Du kommer säkerligen inte att bli besviken och du får det bästa av två världar.

Hitta en Formel 1-resa på nätet

Det finns gott om företag online som anordnar resor till olika Formel 1-evenemang runt om i världen. Följ denna länk för att komma till en sådan sida. Då ingår allt från hotell och resa, till biljetter för tävlingen i ett och samma paket. Du slipper göra någonting själv, allt du behöver göra är att vara där när flyget lyfter från flygplatsen!