Streetwear det nya svarta

Nuförtiden så byter trenderna av varandra en efter en. Man skulle kunna tro att när man dyker upp på en bilshow nuförtiden så är det lika mycket en modeshow. En bilshow bidrar till att vilja visa upp sina bilar men samtidigt visa upp sitt yttre när det kommer till kläder.

Vart kommer inspiration ifrån?

Förr så kunde du hitta inspiration för dina kläder tillsammans med biltillverkare som en gång i tiden hade egna kollektioner. Det har lett till att konkurrensen men också att modet kan gå från eldiga fartränder till glitter. Inspirationen kommer från musikartister som Elvis, Mötley Crue, men också Justin Bieber. För att matcha de raffiga bilarna som idag blir allt coolare och coolare, finns det kläder som kan beställas online.

Vad är det som höjer ögonbrynen på bilshowerna?

En jänkare som rullar in med skön hydraulik drar till sig ett par ögon eller två under en bilshow. Svarta skor, trasiga jeans och en keps bakåtvänd, så kan det se ut på showerna och kläderna kan kosta lika mycket som bilarna. Det var längesedan goodyear gjorde skor och har sedan lång tid tillbaka utkonkurrerats av trendiga märken. Ungdomar bär kläder som kostar lika mycket som en bil. Det nya svarta.