Bra arbetskläder när du mekar med din bil

För den som håller på med mekande av bilar är arbetskläderna viktiga. Det kan bli väldigt smutsigt ibland och såklart vill du inte förstöra dina vanliga kläder. På XL Kläder hittar du allt du behöver innan du sätter igång med mekande.

Klä dig rätt i garaget

När det kommer till bilar är det ibland väldigt smutsigt. Det är olja, bensin och annat smuts som kan sätta sig på kläderna. Genom att använda dig av en overall kan du undvika att smutsa ned finare kläder. Alternativt kan du använda dig av några äldre plagg du har liggande i garderoben. Det är också bra att spara kläder för att använda dem som trasor då du håller på och meka.

Ge bilar nytt liv

Det finns många bilentusiaster därute som gärna stänger in sig i garaget. Mindre fixande kan du lätt utföra själv utan hjälp av professionella. Det är möjligt att fixa alla bilar, det enda som du behöver är tid och tålamod och kanske en del pengar till delar. Rost på bilen kan däremot vara svårt att få bort, men ingenting är omöjligt. Förutom det vanliga fixandet kan det även förekomma olyckor där bilens yttre tar skada. Vid sådana tillfällen kan det vara värt att föra bilen till en verkstad.